Klarinet 39
3766 GH, Soest
Telefoonnummer
035 - 602 31 39
deklarinet@swos.nl
www.swos-deklarinet.nl
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Zumba fitness

Zumba fitness voor beginners
Zumba fitness is onder andere ontwikkeld voor oudere volwassenen en voor mensen die langzaamaan hun conditie willen opbouwen.
U beweegt op dynamische muziek en combineert dansbewegingen met fitness.
Uw uithoudingsvermogen neemt toe op een leuke swingende manier.

Dinsdagmorgen 10.00 - 10.45 uur
U kunt vrijblijvend een keer komen meedoen, de kosten zullen worden aangepast aan het aantal lessen.

Inschrijving en informatie cursussen en/of activiteiten
(met uitzondering van de computercursussen)
maandag tot donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur

telefonisch: 035 602 31 39
mail ons: deklarinet@swos.nl
Of maak gebruik van het contactformulier om uw vraag of opmerkingen te versturen.

Zumba is het meest swingende en snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd en is inmiddels ook Nederland aan het veroveren! Zumba betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben", een omschrijving die perfect beschrijft waar deze workout voor staat! Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op Latin en wereldmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief.
Iedere les is een feest! Op een leuke manier werk je aan je conditie. Al na een paar weken voel je de verbetering. Door de warme klanken, opzwepende ritmes, swingende heupen en dynamische vergeet je bijna je met een workout bezig bent.

Geschiedenis
Fitness trainer Alberto 'Beto' Perez uit Colombia is de bedenker van Zumba. Voor een aerobicsles gebruikte hij een keer zijn favoriete Salsa en Merengue muziek en hierna wilde zijn klas niks anders meer! Dat was het begin van Zumba. Op reis in Miami werd Alberto tijdens zijn populaire Zumba workout benaderd door twee zakenmensen en samen besloten ze om Zumba in Amerika groot te maken. Inmiddels is Zumba uitgegroeid tot een wereldwijd concept en wordt het inmiddels in meer dan 35 landen gegeven.