Klarinet 39
3766 GH, Soest
Telefoonnummer
035 - 602 31 39
deklarinet@swos.nl
www.swos-deklarinet.nl
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Pilates

Pilates is een trainingsmethode voor lichaam en geest, ontwikkeld door Joseph Pilates. Omdat hij zelf een tengere jongen was, en op jonge leeftijd een zwakke gezondheid had, experimenteerde hij met allerlei vormen van sport en yoga om zijn lichaam sterker te maken.
 
Fit worden en blijven
Als jong volwassene was zijn gezondheid daardoor zeer verbeterd. Hij ontwikkelde uit eigen opgedane ervaring en kennis van Westerse en Oosterse filosofen een eigen trainingsmethode met als doel fit te worden en te blijven. Regelmatige beoefening van Pilates heeft een gunstige uitwerking op je lichaam.
Activiteiten als zitten, staan, rennen, sporten, dansen of trainen in een fitnessruimte, versterken alleen sommige spiergroepen maar laten anderen ongemoeid.
Pilates oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Door regelmatige oefening zal je houding verbeteren, zal je rechter gaan zitten en soepeler en gracieuzer bewegen. Verbeterde longinhoud en circulatie door de diepe en gezonde manier van ademhalen is nog een belangrijk voordeel. Verder worden de buik- en rugspieren versterkt en houding, evenwicht en controle over het lichaam verbeterd.

Dinsdagmorgen 9.00 - 9.55 uur en 10.00- 10.55 uur 
U kunt vrijblijvend een keer komen meedoen, de kosten zullen worden aangepast aan het aantal lessen.

Inschrijving en inlichtingen cursussen en/of activiteiten
(met uitzondering van de computercursussen)
maandag tot donderdag van 9.00 tot 14.30 uur
telefonisch: 035 602 31 39
mail ons: deklarinet@swos.nl
Of maak gebruik van het contactformulier om uw vraag of opmerkingen te versturen.