Klarinet 39
3766 GH, Soest
Telefoonnummer
035 - 602 31 39
deklarinet@swos.nl
www.swos-deklarinet.nl
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Buurtkamer De Klarinet

“Buurtkamer De Klarinet”

Kwetsbaar in het leven?

Waar moet je dan  naar toe als je wat kwetsbaarder in het leven komt te staan?
Bijvoorbeeld omdat je last hebt van beginnende geheugenproblemen of omdat je eigen netwerk steeds kleiner wordt en je dreigt te vereenzamen of omdat je kampt met een chronische ziekte die je mobiliteit beperkt?

Gelukkig is er dan onder meer onze Buurtkamer.

Kwetsbare ouderen kunnen er terecht voor één of meerdere dagdelen. De begeleiding bestaat uit professionals en vrijwilligers. De bedoeling is om een “thuis” te scheppen, een plek waar mensen zich welkom voelen, kunnen eten samen met anderen en kunnen doen wat zij willen. Niks moet, alles mag, als het maar enigszins mogelijk is.
De deelnemers kunnen meedoen aan de bestaande activiteiten binnen het Ontmoetingscentrum als dat binnen hun mogelijkheden ligt.Omgekeerd geldt dat onze huidige bezoekers en cursisten gebruik kunnen maken van de Buurtkamer als er een moment aanbreekt waarop het deelnemen aan de bestaande activiteiten wat moeilijker wordt. 

Er is nog plaats voor meer mensen, dus als u belangstelling heeft, kunt u altijd een keer vrijblijvend komen kijken of het iets voor u is.

Vrijwilligers

We hebben een enthousiast team vrijwilligers die met elkaar en met de professionals een goede samenwerking hebben opgebouwd. In dit team zijn nog enkele plaatsen open voor mensen die zich aangesproken voelen door het bovenstaande verhaal.
Dus wilt u graag meewerken met ons, dan kunt u contact opnemen voor een kennismakingsgesprek:

Hanny de Wit, bereikbaar op 035 – 602 31 39 (ma-do 9.00-14.30 uur) of per email: deklarinet@swos.nl